title image

Werkwijze

Wanneer wij voor u een kledinglijn ontwikkelen.

Bij Kristels Fashion streven we naar perfectie. Daarom gebruiken wij een 6-stappenplan om te zorgen voor de beste kwaliteit en service.

Stap 1: Inventarisatie & kennismaking

We beginnen ieder kledingtraject met het inventariseren van uw wensen, eisen en behoeften. Daarnaast proberen we een helder beeld te krijgen van beeldvorming rond uw bedrijf. Dat doen we door aan tafel te gaan zitten met uw kledingcommissie of daarvoor aangewezen medewerkers en door de betrokken werkplekken te bezoeken.

Stap 2: Samenstelling kledinglijn en stijl

Onze kracht is het treffend samenstellen van een collectie die bij uw onderneming past, zowel in stijl, kleur(en), materialen als in functionaliteit. Een collectie die past in het huidige modebeeld, maar niet trendgevoelig is, de kleding(lijn) moet immers meerdere jaren meekunnen. De kleding wordt exclusief voor uw onderneming ontworpen waarbij gebruik gemaakt wordt van uw huisstijlkleuren. Indien de huisstijlkleuren zich hiervoor niet lenen zoeken we gezamenlijk naar een juiste oplossing. Ook zullen wij u een kwaliteitenvoorstel doen per ontwerp, waarbij gekeken wordt naar de functionaliteit en uw eisenpakket.

Stap 3: Styling

Onze stylisten maken vervolgens een aantal computerschetsen van de collectie. Daar maken we een overzichtelijke presentatie van met kleur -en kwaliteitsstalen. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe kledinglijn. Daarnaast laten we u vergelijkbare voorbeelden zien van collecties die wij eerder maakten om u te wijzen op de grote reeks mogelijkheden.

Stap 4: Indicatieve offerte

In deze fase proberen we te komen tot een uiteindelijke keuze van de ontwerpen. We bespreken eventuele wijzigingen, aanvullingen en aanpassingen. Daarnaast kijken we nogmaals kritisch naar de samenstelling van uw collectie: moeten er items afvallen of bijkomen, of is het wellicht nodig dat er items anders ontworpen worden? Wanneer dat alles is vastgesteld, stellen wij een voorlopige offerte voor u op.

Stap 5: Vervolgtraject

Wilt u dat wij alle kledingsets bij uw medewerkers thuis (laten) bezorgen, of geeft u de voorkeur aan een centrale afleverlocatie waarvandaan u zelf de logistiek verzorgt? Wilt u dat wij alleen in Nederland de distributie voor u opzetten, of wilt u ook de internationale logistiek geregeld zien? Wilt u zelf kleding in voorraad houden, of heeft u liever dat wij dat voor u doen? Als u wilt kunnen we zelfs uw hele voorraadbeheer voor onze rekening nemen. In dat geval bepalen we samen met u de minimale en maximale voorraad die nodig is, waarna zorg dragen voor het op peil houden ervan. Bovendien kunnen wij voor u de zogenaamde ‘maat forcées’ verzorgen.

Stap 6: Definitieve offerte

Als we weten wat er gemaakt gaat worden, in welke hoeveelheden, op welke manier en met wat voor een vervolgtraject, zullen we u de definitieve offerte doen toekomen.

Interesse?

Klik dan op contact opnemen!