title image

Medisch & zorg

Bedrijfskleding voor medische en verzorgende beroepen

Bedrijfskleding voor de medische sector koopt u bij de trensetter in medische bedrijfskleding. Kristelsfashion is niet merkgebonden en altijd op zoek naar de beste verhoudingen tussen topkwaliteit en de prijs die daarvoor betaald wordt, en kijkt daarbij naar de markt in heel Europa. Is een keus eenmaal gemaakt dan staan wij daar ook volledig achter en laten onze klanten graag van onze bevindingen profiteren.

Wilt u meegaan in de actuele mode en u toch fijn voelen in u medische kleding? Met een groot aanbod en verschillende lijnen in kleding voor de verzorgende beroepen kunt u zeker bij ons terecht.

Medische kleding voor artsen en verpleegkundigen

Bent u opzoek naar medische kleding zoals een doktersjas een pantalon of een jack? Dan bent u bij Kirstelfashion op het goede adres! Kristelsfashion heeft een enorm aanbod aan kleding voor medische en verzorgende beroepen. Niet alleen is er aanbod in verpleegkundige kleding maar ook is er een aanbod aan doktersjassen. U kunt ons altijd raadplegen over de laatste ontwikkelingen en met een gerust hart uw eisenpakket aan ons voorleggen. Kristelsfashion weet als geen ander welke kledinglijn precies aan uw behoeften zal voldoen.

Bedrijfskleding voor verpleegkundigen in de zorg

Kristels Fashion heeft verschillende soorten lijnen als het goed om kleding voor verzorgende beroepen. Deze verschillende lijnen zoals de budget line, sport line en comfort line zijn ervoor om iedereen een zo fijn mogelijk gevoel te geven in hun kleding. Wanneer een medewerker zich goed voelt in zijn/haar kleding zal de kleding ervoor zorgen dat het werk zo soepel mogelijk verloopt.

Bent u een verpleegkundigen of werkt u in de medische branche en bent u zwanger? Ook hiervoor hebben een speciale lijn voor u! U kunt bij ons terecht voor een aanbod aan zwangerschaps pantalons en zwangerschaps jacks.

Wij zijn Kristels Fashion: Uw leverancier voor bedrijfskleding voor alle sectoren.

Trendsetter in bedrijfskleding. Wij kijken steeds naar de actuele mode maar verliezen nooit de functionaliteit uit het oog. Artsen, koks, chauffeurs, verpleegkundigen, tandartsen, pedicures, obers, sporters, bewakers, schoonmakers, chirurgen. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal herkenbaar aan hun kleding. Bij elk type kleding leveren wij graag de passende accessoires, van comfortabele schoenen die uw kostuum completeren, van strik tot bijpassende das, tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van degelijke werkschoenen.

Voor de industrie heeft Kristel’s Fashion een uitgekiende collectie werk- en signaalkleding, voor elk weertype binnen en buiten, en ook hier is het voor ons een genoegen uw pakket te bedrukken met logo’s, tekst of afbeeldingen. Wij zijn ook in staat een op uw huissstijl gebaseerde kledinglijn voor u te ontwikkelen.

Ons kledingprogramma bestaat uit een exclusieve damescollectie in veel kwaliteiten, kleuren en dessins. De collectie herenkleding brengt u zowel robuuste kwaliteit als elegantie, en wij letten er vooral op dat voor veel beroepsgroepen aansluiting bij de keuzes uit de damescollectie van groot belang kan zijn.

Waarom kiezen voor Kristelsfashion?

Kwaliteitsvolle bedrijfskleding

Marktconforme prijzen

Milieubewust

Binnen een aanvaardbare termijn

Klant staat centraal

Groot aanbod aan bedrijfskleding

Bent u geïnteresseerd in medische bedrijfskleding van Kristels Fashion?