title image

Beveiliging & Representatief

Bedrijfskleding voor uw beveiligings- en bewakingspersoneel

Ook voor uw beveiligings- en bewakingspersoneel of andere representatieve functie’s bieden wij een brede garderobe. Speciale kleding, van zorgvuldig geselecteerde stoffen, die volledig recht doet aan de aard en functies van uw medewerkers. De basis voor de beveiliging bestaat uit een pantalon, een jack en een parka. Deze worden gecombineerd met een keur aan modern gesneden overhemden en klassieke commandotruien. Allerlei accessoires, zoals stropdassen en epauletten completeren het assortiment. Voor andere representatieve functie’s hebben wij de keuze uit slim fit, modern fit of regulair fit colberts, pantalons, rokken en gilets gecompleteerd met zeer moderne shirts en blouses in tal van kwaliteiten en dessins, uiteraard ook in slim fit, modern fit en regulair fit uitvoeringen.

Wij zijn Kristels Fashion: Uw leverancier voor bedrijfskleding voor alle sectoren.

Trendsetter in bedrijfskleding. Wij kijken steeds naar de actuele mode maar verliezen nooit de functionaliteit uit het oog. Artsen, koks, chauffeurs, verpleegkundigen, tandartsen, pedicures, obers, sporters, bewakers, schoonmakers, chirurgen. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal herkenbaar aan hun kleding. Bij elk type kleding leveren wij graag de passende accessoires, van comfortabele schoenen die uw kostuum completeren, van strik tot bijpassende das, tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van degelijke werkschoenen.

Voor de industrie heeft Kristel’s Fashion een uitgekiende collectie werk- en signaalkleding, voor elk weertype binnen en buiten, en ook hier is het voor ons een genoegen uw pakket te bedrukken met logo’s, tekst of afbeeldingen. Wij zijn ook in staat een op uw huissstijl gebaseerde kledinglijn voor u te ontwikkelen.

Ons kledingprogramma bestaat uit een exclusieve damescollectie in veel kwaliteiten, kleuren en dessins. De collectie herenkleding brengt u zowel robuuste kwaliteit als elegantie, en wij letten er vooral op dat voor veel beroepsgroepen aansluiting bij de keuzes uit de damescollectie van groot belang kan zijn.

Waarom kiezen voor Kristelsfashion?

Kwaliteitsvolle bedrijfskleding

Marktconforme prijzen

Milieubewust

Binnen een aanvaardbare termijn

Klant staat centraal

Groot aanbod aan bedrijfskleding

Interesse in de bedrijfskleding beveiliging & representatief ?

Neem dan contact met ons op!