title image

Bedrijfskleding horeca, hotellerie & food

Bedrijfskleding voor uw personeel van Horeca, Hotellerie & Food

Uit voorraad leveren wij een uitgebreide collectie voor de receptie, keuken, bediening en food, uitsluitend van de beste merken tegen een scherpe prijs. Desgewenst voorzien van bedrukking of borduring zodat uw huisstijl uitgedragen en recht gedaan wordt, en natuurlijk is ook in dit segment van onze collectie het bestellen en naleveren van kleine aantallen absoluut geen probleem.

Wij zijn Kristels Fashion: Uw leverancier voor bedrijfskleding voor alle sectoren.

Trendsetter in bedrijfskleding. Wij kijken steeds naar de actuele mode maar verliezen nooit de functionaliteit uit het oog. Artsen, koks, chauffeurs, verpleegkundigen, tandartsen, pedicures, obers, sporters, bewakers, schoonmakers, chirurgen. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal herkenbaar aan hun kleding. Bij elk type kleding leveren wij graag de passende accessoires, van comfortabele schoenen die uw kostuum completeren, van strik tot bijpassende das, tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van degelijke werkschoenen.

Voor de industrie heeft Kristel’s Fashion een uitgekiende collectie werk- en signaalkleding, voor elk weertype binnen en buiten, en ook hier is het voor ons een genoegen uw pakket te bedrukken met logo’s, tekst of afbeeldingen. Wij zijn ook in staat een op uw huissstijl gebaseerde kledinglijn voor u te ontwikkelen.

Ons kledingprogramma bestaat uit een exclusieve damescollectie in veel kwaliteiten, kleuren en dessins. De collectie herenkleding brengt u zowel robuuste kwaliteit als elegantie, en wij letten er vooral op dat voor veel beroepsgroepen aansluiting bij de keuzes uit de damescollectie van groot belang kan zijn.

Waarom kiezen voor Kristelsfashion?

Kwaliteitsvolle bedrijfskleding

Marktconforme prijzen

Milieubewust

Binnen een aanvaardbare termijn

Klant staat centraal

Groot aanbod aan bedrijfskleding

Bent u geïnteresseerd in horeca, hotellerie en food bedrijfskleding van Kristels Fashion?

Onze branches

Automotive

Ook voor de Automotive branche hebben wij een enorm pakket dat wij uit voorraad kunnen leveren. Natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn met het ontwikkelen van een geheel eigen kleding lijn en tonen u graag de verschillende mogelijkheden. Receptionistes, verkopers, monteurs, magazijnmedewerkers en chauffeurs, wij kunnen ze allemaal van kleding voorzien gecompleteerd met uw logo, geborduurd of bedrukt.

Lees meer

Groenvoorziening

Eveneens uit voorraad leveren wij werkbroeken, overalls en signaalkleding, en hebben wij een uitgebreide collectie schorten, jacks en werkschoenen. Maar ook in de groene, tuin- en landbouw sector segment leveren wij een aangepaste collectie die volledig aansluit bij uw behoeften op het gebied van huisstijl, draagcomfort, weersomstandigheden, bescherming en levensduur, al of niet geborduurd of bedrukt met logo’s, teksten of afbeeldingen. Ook hiermee zijn we u ook met de levering van kleine aantallen graag van dienst.

Lees meer

Logistiek & transport

Door de enorme keuze op de markt voor comfortabele maar tegelijk degelijke beroepskleding is Kristel’s Fashion steeds bezig te selecteren uit een aanbod per jaargetijde en bedrijfstak. Dit zorgt ervoor dat er een geweldig grote standaard collectie tot uw beschikking staat, waaruit wij u graag helpen kiezen.
Ook voor de sector transport & logistiek kunnen wij u van dienst zijn met het ontwikkelen van een geheel eigen kledinglijn en tonen u graag de verschillende mogelijkheden.

Lees meer

Schoonmaakbranche

Ook voor bedrijven die opereren in de schoonmaakbranche hebben wij een modern kleding pakket. Standaard leveren wij o.a. moderne sweaters, polo sweaters, polo’s, T shirts, workers, jacks, parka’s, RWS kleding aangevuld met schoeisel en PBM’s. Wij kunnen voor u ook een speciale kledinglijn ontwerpen en produceren in tal van kwaliteiten, kleuren en dessins. Productie vindt plaats in Europa of het verre oosten. Natuurlijk uitsluitend bij gecertificeerde producenten.

Lees meer

Beveiliging & representatief

Ook voor uw beveiligings- en bewakingspersoneel of andere representatieve functie’s bieden wij een brede garderobe. Speciale kleding, van zorgvuldig geselecteerde stoffen, die volledig recht doet aan de aard en functies van uw medewerkers. De basis voor de beveiliging bestaat uit een pantalon, een jack en een parka. Deze worden gecombineerd met een keur aan modern gesneden overhemden en klassieke commandotruien. Allerlei accessoires, zoals stropdassen en epauletten completeren het assortiment. Voor andere representatieve functie’s hebben wij de keuze uit slim fit, modern fit of regulair fit colberts, pantalons, rokken en gilets gecompleteerd met zeer moderne shirts en blouses in tal van kwaliteiten en dessins, uiteraard ook in slim fit, modern fit en regulair fit uitvoeringen.

Lees meer

Horeca, hotellerie en food

Uit voorraad leveren wij een uitgebreide collectie voor de receptie, keuken, bediening en food, uitsluitend van de beste merken tegen een scherpe prijs. Desgewenst voorzien van bedrukking of borduring zodat uw huisstijl uitgedragen en recht gedaan wordt, en natuurlijk is ook in dit segment van onze collectie het bestellen en naleveren van kleine aantallen absoluut geen probleem.

Lees meer

Installatie

Door de enorme keuze op de markt voor comfortabele maar tegelijk degelijke beroepskleding is Kristel’s Fashion steeds bezig te selecteren uit een aanbod per jaargetijde en bedrijfstak. Dit zorgt ervoor dat er een geweldig grote collectie tot uw beschikking staat, waaruit wij u graag helpen kiezen.
Ook installatiebedrijven kunnen wij van dienst zijn met het ontwikkelen van een geheel eigen kledinglijn en tonen u graag de verschillende mogelijkheden.

Lees meer

Taxibedrijven

Ook voor de taxibranche hebben wij een prachtige collectie tegen marktconforme prijzen. Alle kleding voor taxi-chauffeurs vindt u bij Kristels Fashion. Allemaal uit voorraad leverbaar gecompleteerd met prachtige overhemden, stropdassen, riemen en buitenjassen. Natuurlijk hebben wij ook voor de logistieke sector passende kleding tegen marktconforme prijzen.

Lees meer

Bouw & industrie

Eveneens uit voorraad leveren wij werkbroeken, overalls en signaalkleding, en hebben wij een uitgebreide collectie schorten, jacks en werkschoenen. Maar ook in het industriële segment leveren wij een aangepaste collectie die volledig aansluit bij uw behoeften op het gebied van huisstijl, draagcomfort, weersomstandigheden, bescherming en levensduur, al of niet geborduurd of bedrukt met logo’s, teksten of afbeeldingen. Ook hiermee zijn we u ook met de levering van kleine aantallen graag van dienst.

Lees meer

Hospitality & receptie

Uit voorraad leveren wij een uitgebreide collectie voor hospitality en receptie, uitsluitend van de beste merken tegen een scherpe prijs. Desgewenst voorzien van bedrukking of borduring zodat uw huisstijl uitgedragen en recht gedaan wordt, en natuurlijk is ook in dit segment van onze collectie het bestellen en naleveren van kleine aantallen absoluut geen probleem.

Lees meer

Medisch & zorg

Bedrijfskleding voor de medische sector koopt u bij de trensetter in medische bedrijfskleding. Kristelsfashion is niet merkgebonden en altijd op zoek naar de beste verhoudingen tussen topkwaliteit en de prijs die daarvoor betaald wordt, en kijkt daarbij naar de markt in heel Europa. Is een keus eenmaal gemaakt dan staan wij daar ook volledig achter en laten onze klanten graag van onze bevindingen profiteren.

Lees meer

Wegenbouw

Ook de wegenbouwsector zit je goed bij Kristels Fashion. Zo hebben wij perfecte kleding voor stratenmakers. Uit voorraad leveren wij een kwalitatief hoogwaardige collectie signaalkleding, overalls en jacks.

Lees meer